ARTICLES AND REVIEWS

Avisa Nye Troms 31.10.2002

The Tramps på Olsborg!

FEIRER TRE ÅR MED KONSERTBEGIVENHET: "The Tramps" gjester Olsborg Gjestestue 13 november. Daglig leder Line Elvebø kunne neppe funnet en bedre måte å feire sine tre første år som daglig leder for 'stua på.

Foto: Gjermund Nilssen

Gjermund Nilssen
31.10.2002 11:51
Sist oppdatert 1.11.2002 13:25

OLSBORG: Alle musikkinteresserte i området bør merke seg datoen 13. november. Da åpner nemlig ett av landets absolutt heteste live-band, The Tramps, sin turné i Nord-Norge. På Olsborg Gjestestue!

Konserten er den eneste bandet gjør i Troms, før turen går videre til Nordland og fortsetter nedover hele kongeriket.
-Vi er utrolig glad for å ha fått til dette. En konsert med Tramps på Gjestestua er jo intet annet enn en begivenhet, sier daglig leder Line Elvebø på Olsborg Gjestestue.
Og det er ikke vanskelig å være enig med henne. Rogalands-bandet spiller nemlig irsk folkemusikk og annen keltisk-inspirert musikk bedre enn de fleste. Bandet er rett og slett ett av landets aller beste live-band!
Plateaktuell
The Tramps' femte plate "Roadkill" ble sluppet tidligere denne måneden og har fått gode kritikker i pressen landet over. Plata er innspilt live på Sjøhusene i Stavanger og gir et godt bilde av hvilket vanvittig live-band dette er. Den som kan holde foten i ro en hel kveld på konsert med The Tramps er enten lam, eller så har vedkommende amputert alt fra livet og ned! Garantert!
Bandet er inspirert av band som "The Dubliners", "The Pogues" og "Waterboys", og mange kjennere av keltisk musikk vil påstå at "The Tramps" ikke står noe tilbake for forbildene, selv om medlemmene ikke har vokst opp på den grønne øya vest i havet.
Jubileum
Helt tilfeldig faller også konsertdatoen sammen med treårsdagen for åpninga av Olsborg Gjestestue AS.
-Ja, bedre måte å feire jubileet på enn dette kunne vi vel neppe ha fått. Nå får vi bare håpe at vi får plass til alle som ønsker å komme, sier Line Elvebø.
Hun sier at det vil bli solgt ca. 150 billetter, og selv om det er onsdag, så bør det bli rift om disse billettene. Forhåndssalg blir det ikke, så Elvebø anbefaler de som ønsker seg billett å være ute i god tid konsertkvelden.