ARTICLES & REVIEWS

Stavanger Aftenblad 28.04.2000

Noe å trampe takten etter

 

Ta en dose irsk folkemusikk. Spe på med ekte spilleglede. Og et lykkelig dansende publikum. Hva får du da? Tramps-konsert. Det er ikke for ingenting at det irskinspirerte stavangerbandet The Tramps er Folkens favoritt-folkrockband, bandet er kjent for å sette publikum i fokus og skape skikkelig liv på sine konserter. Og etter å ha holdt en publikumsfulltrefferkonsert på Sjøhusene i mars, spilt på Martinique i februar, er det Folkens tur å få besøk av The Tramps søndag kveld.

I følge bandets hjemmeside blir The Tramps også å høre og se under fotballkampen mellom Vikink og Haugesund FK på Stavanger stadion samme dag.

The Tramps består av Rune Larsen (hovedvokalist), Pete Johansen (fele), Dag S. Vagle (bouzoki, fløyte og vokal), Stian Tønnesen (mandolin, banjo, vokal), Hans A.Bjørk Wassvik (bass), Einar Hognestad (gitar) og Morten Jackman /trommer).

Bandet kom ut med sin fjerde plate i mars i år, Halfway to the moon”. Mens The Tramps på tidligere utgivelser stort sett har holdt seg til coverlåter i irsk folkrock-tradisjon, inneholder den nye plata eget materiale, der det også flørtes med pop og rock.

For mer info om bandet; sjekk ut hjemmesiden www.thetramps.no

 

Elisabeth Bie